dimarts, 14 de febrer del 2012

IDEES PER TREBALLAR LA MOTRICITAT

Papàs i Mamàs Aqui vos he penjat les idees per treballar la motricitat fina i gruixada a casa, són baixades de http://velosipios.blogspot.com/, podeu trobar moltes més  idees.
Des d'aquí vos vull agraïr la vostra assistència i atenció. MOLTES GRÀCIES!!! He intentat penjar el vídeo, però crec que pesa molt, ho seguiré intentant.

2 comentaris:

Lluís i els seus pares ha dit...

Hola!

Treballar la psicomotricitat és molt divertit! Aquestes dues fulles ens han donat moltes idees per jugar i treballar-la.

La reunió de dimarts va estar molt bé. Ara ja sabem que fan els nostres fills a l'escola, i pel que sembla, s'ho passen super bé.

Isa, si pots penjar la presentació PowerPoint que ens vas mostrar a la reunió estaria bé, així la veuriem amb el nostre fill i comentar-la.

Felicitacions pel blog de l'escola que ens té informats en tot moment del que fan a l'escola.

Isa ha dit...

Moltes gràcies, estic molt contenta que us hagi agradat i que pugueu passar estonetes posant en practica aquests petits exercicis. Referent al vídeo, ho estic intentant, però resulta que pesa molt i no em deixa penjar-ho. Intentaré canviar-ho de format, si sabeu d’alguna manera per reduir em feríeu un gran favor. Moltes gràcies per estar pendent del bloc. Per cert en Lluís estava genial disfressat de policia!