dissabte, 31 de març de 2012

dimarts, 27 de març de 2012

AMBIENT DE BIBLIOTECA

A L'AMBIENT DE BIBLIOTECA AQUESTA SETMANA HEM ANAT A L'AULA DE LA PISARRA DIGITAL PER DESCOBRIR, QUE A LES BIBLIOTEQUES, NO NOMÉS, PODEM TROBAR INFORMACIÓ A TRAVÉS DELS LLIBRES, CONTES, REVISTES..., SINÓ QUE EN LA WEB TAMBÉ HI HA MULTITUT D'INFORMACIÓ AL NOSTRE ABAST. AIXÍ, ENS VA INTERESSAR CERCAR INFORMACIONS SOBRE LA FABRICACIÓ DE LES RODES, LES PORTES, QUE ERA UN INJECTOR D'UN MOTOR, RECEPTES DE CUINA, CONTES ONLINE, EL BLOG DE L'ESCOLA....I SOBRETOT UNA COSA QUE ENS HA ENCANTAT TROBAR UN PROGRAMA PER FER PUZZLES AMB LES NOSTRES FOTOS, AQUÍ TENIU EL RESULTAT. preview6 pieceJOAN preview6 pieceLAIA preview6 pieceMIQUEL ANGEL preview6 pieceLUCIA preview6 pieceJOSEP preview6 piecePAULA preview6 pieceNICOLAS preview6 pieceNOFRE preview6 pieceMARC preview6 pieceEDI preview6 pieceMIQUEL MUÑOZ

Mates

Ueeeep! Au idò, repassau el sistema mètric!

AQUÍ teniu una activitat. AQUÍ en teniu una altra. AQUÍ n'hi ha una altra! AQUÍ en trobareu una per passar d'una unitat a una altra. AQUÍ hi ha un JCLIC!

dilluns, 26 de març de 2012

FEIM PERFUMS

RECORDEU QUE HEM DE GUARDAR EL PERFUM UNA SETMANA EN UN LLOC OBSCUR ABANS D'USAR-LO I AIXÍ AGAFARÀ TOT L'AROMA

Els sons de la lletra R

Hola a tothom! Avui podreu realitzar algunes activitats per a treballar els sons de la lletra R.

AQUÍ  podreu practicar seleccionant R o RR per a cada paraula. A més, alprincipi hi ha una petita explicació que vos recordarà quan escriure cada una.

Clicant a les següents imatges podreu practicar jugant un poc més.