dijous, 31 de desembre de 2009

EDUCACIÓ FÍSICA


També us explicaré com feim les classes d'Educació Física.


Principalment la dinàmica que seguim és que un nin/a és el mestre/a i decideix el joc o activitat que hem defer i ho explica als seus companys, també decideix els protagonistes dels diferents rols del joc o activitat i...començam!


Llavors un pic a la setmana feim joc lliure, aquest consisteix en que treim bastant de material d'educació física el qual n'hi ha que utilitzam més freqüentment i n'hi ha que no tant, i jugam!!

Sempre amb unes normes molt clares que hem anat establint entre tots.

Cal remarcar que tots les complim molt bé i que de cada vegada se'ns nota molt que som més autònoms i tenim més iniciativa pròpia!


També treballam molt l'expressió corporal.En aquestes imatges...Som algues marines que es moven segons el moviment de la mar...

Feim lluites de ball...

Sempre per acabar treballam la relaxació, escoltam música tranquil·la i sentim com el nostre coret de cada vegada va més a poc a poc, feim danses, ens feim massatges...Referent a la informació que he penjat avui tant de psico com d'Educació física hi falten moltes imatges, les quals les penjaré a les carpetes generals d'infantil o primària!!


Neus