dijous, 14 de gener de 2010

NADAL I SANT ANTONI

Hola a tots i a totes!! Aquí teniu dues fotografies representatives de les festes de Nadal i de Sant Antoni.

Com ja sabeu per Nadal van venir els tres patges a recollir les nostres cartes. Després els nins i nines van berenar de xocolata i coques fetes per algunes famílies. Algunes mares també ens van ajudar a repartir aquest berenar especial. I finalment, les nadales cantades pels nins i nines de tres anys i de primer. Dins les diapositives d'infantil trobareu més fotografies d'aquesta festa. Hi ha tant els alumnes d'infantil com els de primària, ja que la festa va ser conjunta.I per Sant Antoni tampoc ens hem quedat enrera per celebrar aquesta data tan important dins el nostre poble. Tot just haver arribat de Nadal ens hem posat amb la decoració dels passadissos!! Què opinau? Pareix un vertader infern amb tant de foc. Altres activitats que s'han duit a terme durant aquesta setmana han estat:

  • Sona, sona Sant Antoni, on els alumnes de primer van visitar la carpa de Sant Antoni amb una activitat programada des de l'Ajuntament, i aprofitant el recorregut i el nostre guia especial, en Miquel, van visitar la capella de Sant Antoni a l'Església dels Dolors.
  • La visita d'un dimonió molt especial que no trobava ni el picarol, ni el garrot, ni les banyes,...
  • Un fogueró de llenya i tions aportats per tots vosaltres i on tots els que vam poder anàrem a torrar per dinar. La festa va continuar després el vespre.
Pel que fa a la resta de fotografies santantonieres, estan dins les diapositives de primària. Igual que amb les de Nadal, hi trobareu els alumnes mesclats de les dues edats.


Fins aviat i ... VISCA SANT ANTONI!!!

M. Antònia


1 comentaris:

Anònim ha dit...

ooohhhh, quina decoració més xula que heu posat per sant antoni! molt bé, visca la festa de manacor... al CEIP MANACOR !!!

enhorabona!