divendres, 5 de novembre del 2010

FEIM PUBLICITAT I PROPAGANDA

Com ja sabeu treballam el llibre del Carter Joliu: una de les cartes és enviada a la bruixa de la casa de torró, però no és una carta d'un amic sino una carta de propaganda amb objectes per a bruixes i bruixots.

Noltros també ens hem inventat productes i n'hem fet propaganda!

N'Alba, n'Aurelice i na Maryama ens mostren unes ulleres per veure l'interior del cos, ja no ens hauran de fer radiografies per saber si ens hem romput qualque os!




Na Newal i na Hassana ens presenten la lupa que fa ombra, per anar a la platja ja no haurem d'anar tan carregats!


Estau cansats de botelles de plàstic i de pitxers! Aquí teniu l'arbre d'aigua que boca aigua, no és genial i molt més ecològic! Quina idea Johns i Joan Miquel!



En Pedro i en Dylan ens proposen unes botes per fer por, vaja unes punxes! Si les compres tens uns bons obseguis de regal!



Na Mª Magdalena i n'Iman ens mostren unes ulleres que si les te poses enamoren. Ja teniu la solució fadrins i fadrines!


Si voleu trobar una gran varietat d'animals fantàstics, no us podeu perdre la tenda que ens presenten na Neus, na Cristina i na Salma, hi ha dracs, conills xerradors...


En Pere ens presente un ninot nou, un poc car no? és perquè està a l'última moda!


Si us agraden les serps, aquí teniu la serp d'en Toni i en Pep Lluís, alertau es pot ficar per tots els forats!


En Néstor i en Tomàs ens proposen viatjar més aviat i més còmodes amb el seu Bus Volador! Però l'has de comprar, són 700€!


Si voleu fer un viatge realment interessant comprau el coet del temps que ens mostren n'Adrià i n'Andrés. Qui no s'anima a anar a la prehistòria o al futur!


En Guillem ens proposa uns peixos que brillen en l'obscuritat, molt més originals que qualsevol de les làmpares que tenim a casa, i només per 1€ i 20 cèntims cada un!

Si us agrada investigar i trobar restes davall el mar aquí teniu el vaixell grua que ens proposen en Marc i en Manolito, per 5oo€


Heu vist quins gran inventors i publicistes que som!