dimarts, 21 de juny del 2011

LIPDUB DEL NOSTRE CENTRE

Com ja molts sabeu vam fer un lipdub on tots els alumnes del centre hi van participar. Va venir en Carles Grimalt, que és el pare d'una de les nostres nines. Gràcies a ell i a un col.laborador, en Joan Galmés, vam poder gravar aquest video. Moltes gràcies per la vostra tasca.

Esperam que us agradi. De part de tots els mestres, altres professionals del centre i sobretot dels NINS I NINES.

BON ESTIU A TOTS I FINS EL CURS QUE VE!!



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona pel Lipdub!

Fins l'any q ve!

Xisca Nadal ha dit...

M'ha encantat aquest lipdub!!! Estau tots i totes guapíssims/es!! Enhorabona a tots per a la tasca feta durant aquest curs!! Gràcies per haver estat al costat dels nostres fills ensenyant-los a ser millors persones. El progrés que han fet sense vosaltres no hagués estat possible.

Una besada fora a tos/es!!
Bon estiu a tots/es!!!

Una mare que està alabada d'aquesta escola.

Xisca Nadal ha dit...

Sa besada era FORTA!! jajaja!!

Bàrbara Betlem Llinàs Tauler ha dit...

AIXÓ ÉS MASSAAAA,ESTIC ALABADA DE TOT,DE TOT,TOTS HEU FET UN BON EQUIP I JUNTS HEM ACONSEGUIT EL QUE TENIM I SOBRETOT EL QUE TENDREM,HEM DISFRUTAT, DISFRUTAM I DISFRUTAREM,NO CANVIEU MAI!!!JO TROP QUE HI HA UNS BONS FONAMENTS,I SI HI HA UNS BONS FONAMENTS LA CASA NO CAU MAI ,DISFRUTAU,VIVIU,REIS MOLT ,ESTIMAU,BÉ FEIS TOT EL QUE POGUEU I VOLGUEU AQUEST ESTIU,AH,I NO OLVIDEU CARGAR LES VOSTRES PILES PERQUE ENS ESPERA UN ANY PLE DE...COSES NOVES PER ESTRENARRRRR,MARGA GENOVART,DESCANSA MOLT VAL,JAJAJA,I DISFRUTA DES SUPER MASSATGE!!!.AQUEST LIPDUP ÉS GENIAL,M´ENCANTA!!!!BESSOS A TOTS I A TOTES I BON ESTIU!!!GRÀCIES CARLES GRIMALT PER LA FEINA QUE HAS FET.

CATI ha dit...

ENORABONA PEL LIPDUP, COM MÉS EL MIR, MÉS M'AGRADA.
SERÀ UN RECORD MOLT BONIC PER TOTS EL QUE HEU COLABORAT.
UNA MAMÀ DE 2ºA I 4B.