diumenge, 29 de gener de 2012

FEINES DE LA SETMANA (2n)

Aquesta setmana de Medi hem acabat les coses antigues i hem triat la nova unitat que volem estudiar. De la pluja d'idees del 1r trimestre hi havia dos temes que m'interessava particularment estudiar, així que els vaig recordar les idees que havien sortit aquest dia de coses que volíem estudiar i ho vàrem englobar en dos grans temes: els animals i el cos humà. Per votació van sortir els animals, però van decidir partir d'un en concret i anar relacionant-lo amb tots els altres. Vam tornar proposar quins animals ens agradaria estudiar i ho vam votar, i van sortir LES BALENES. Per tant a casa ja podeu començar a dur informació.

De català seguim amb les oracions, i aprofitam per corregir la separació de paraules i ja, un poc, l'ortografia, que ens hem de començar a esforçar per escriure millor.
De matemàtiques hem repassat els nombres fins al 300, i hem començat a estudiar el rellotge (en punt i i mitja). AQUÍ trobareu un joc per anar practicant a casa, ja sabeu que les hores en català són una mica diferents, però és el que m'ha parescut més adequat.