dijous, 24 de maig de 2012

VISITA A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

AVUI LA CLASSE DE LES ESTRELLES HEM ANAT A VISITAR LA BIBLIOTECA MUNICIPAL. MESTRES ESPERÀVEM QUE ARRIBÀS LA BIBLIOTECARIA HEM GUAITAT PER EL FORAT DE LA CLAU DE LA PORTA QUE DUU A L'ESGLÈSIA DEL COVENT. VOLÍEM MIRA SI VÈIEM  ELS MORETONS, ELS GEGANTS I ELS CAPARROTS QUE VÀREN SORTIR D'AQUESTA ESGLÈSIA EL FI DE SETMANA PASSAT, PERÒ NO ELS HEM VIST!!!!!!!
QUAN JA ESTAT HORA, HEM ENTRAT A LA BIBLIOTECA I UN COP ALLÀ LA BIBLIOTECARIA ENS HA EXPLICAT LES NORMES I EL FUNCIONAMENT D'AQUESTA.EN ACABADA L'EXPLICACIÓ ENS HA CONTAT EL CONTE DE "L'OCA CLARA". ENS HA AGRADAT MOLT BASTA VEURE LES NOSTRES CARES DE CONCENTRACIÓ!!!!!!!


DESPRÈS HEM POGUT MIRAR CONTES LLIUREMENT I HEM TROBAT CONTES CONEGUTS PER NOLTROS: "NEDA-QUE-NEDA", "L'ARANYA FEINERA", "EL CUC AFAMAT", EL GAT GUILLEM I ELS MONSTRES"...
A MÉS HEM AGAFAT EN PRÉSTEC QUATRE LLIBRES RELACIONATS AMB EL COS HUMÀ, PER VEURE SI PODEM DONAR RESPOSTA A ALGUNES PREGUNTES QUE TENIM DAMUNT AQUEST TEMA. A MÉS TAMBÉ HEM AGAFAT UN CONTE "EN TITO BUSCA NAS", QUE L'HEM CONTAT JUST ARRIBAR A L'ESCOLA.

UNA VEGADA ACABADA LA VISITA HEM CANVIAT EL PATI DE LA NOSTRA ESCOLA PEL PATI DEL CLAUSTRE, ALLÀ HEM BERENAT I HEM JUGAT. I SABEU QUEÈ????? ENS HA AGRADAT MOLT I MOLT!!!!!!!!!!!!!  


QUAN HA ESTAT HORA DE PARTIR, ENS HEM POSAT LES MOTXILLES I CAMETES ME VALGUIN HEM PARTIT CAP A L'ESCOLA ( TOT S'HA DE DIR QUE DESPRÈS DE TANT DE CORRER PEL CLAUSTRE  LA CAMINADA S'HA ARRIBAT A FER LLARGA